Over onze lampen

Relight Woondock

Binnen ons assortiment hebben wij verschillende soorten lampen. In deze blog lichten wij uit welke lampen bij aanbieden en wat de eigenschappen van deze lampen zijn.

Kartonnen Hanglampen

Onze kartonnen hanglampen zijn er in verschillende varianten en vormen. De kartonnen lampenkappen geven een warme vorm van licht, doordat het karton dicht op elkaar ligt en er weinig ruimte tussen de lagen zitten. Het licht schijnt hierdoor subtiel door het karton heen. De Relight Hanglampen zijn daarmee een prachtige bron van licht.

Ronde hanglampen

Onze ronde hanglampen zijn onder andere verkrijgbaar in de varianten Rena, Resie en Reni. Deze lampen zijn rond en geven daardoor een gelijkmatige vorm van licht af. De onderkant van de Reni is geheel open, zodat er meer licht schijnt aan de onderkant van de lamp. Wil je iets minder licht aan de onderkant dan is de Rena of Rey met een naar binnen toelopende binnenkant iets voor jou.

Vierkante hanglampen

Wil je liever een vierkante lamp dan is de Read lamp van Relight een goede keuze. Doordat deze lamp een gesloten onderkant heeft geeft hij minder licht naar beneden. De lamp geeft door zijn ronde hoeken een warm lichteffect in elk interieur.

Andere vormen hanglampen

Naast vierkant en rond zijn onze kartonnen hanglampen in meerdere vormen verkrijgbaar zoals druppelvormig of juist meer ovaal. De Reef lamp is erg mooi boven een eettafel, evenals de Rep lamp, maar deze lampen kunnen natuurlijk ook in jouw woonkamer worden geplaatst. Neem een kijkje in onze webshop om te kijken of de lamp die bij jou past in ons assortiment zit.

Reloc lampen

De lamp uit de serie Reloc is een unieke in zijn soort. Deze lamp wordt niet aan elkaar gelijmd, maar in elkaar geschoven. Dit geeft meer ruimte tussen de lagen en daarmee dus meer licht.

De kartonnen Relight lampen geven een prachtig lichtspel ongeacht welke vorm u kiest. De lamp is opgebouwd uit verschillende lagen karton. Sommige lagen karton hebben een dichtere structuur, zodat hij weinig licht doorlaat en andere lagen hebben juist een minder dichtere structuur. Deze lagen wisselen elkaar af zodat ze een uniek en speels lichteffect hebben op de ruimte waarin ze staan.

Heb je specifiekere wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Er is waarschijnlijk meer mogelijk dan je denkt!

Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.