LOGO Relight lowers
Relight kartonnen lampen

Op zoek naar een unieke lamp?

Ben je op zoek naar een lamp die anders is? Uniek en origineel? Dan ben je bij Relight aan het goede adres. Wij willen jouw wereld opnieuw verlichten. Maar niet met een standaard hanglamp of een statige vloerlamp. We willen je een unieke lichtervaring geven. Een lichtspel waar jij blij van wordt en elke keer weer iets nieuws in kunt ontdekken. Let us “Relight” your world.

Gerecycled karton

Onze lampen worden van gerecycled karton gemaakt. Gerecycled karton is niet alleen duurzaam, maar heeft ook erg fijne karakteristieke eigenschappen. Omdat het karton gemaakt is van verschillende soorten gebruikt karton heeft elke kartonlaag zijn eigen kleur. Deze verschillende bruintinten zorgen voor een warm, uniek en andersoortig licht. Elke lamp van Relight is anders. De kleurvariaties in het karton zorgen voor een betoverend mooi licht. Door gebruik te maken van gerecyclede materialen zijn onze lampen niet alleen uniek maar ook nog eens milieuvriendelijk.

Op maat gemaakt

De kartonnen lampen van Relight worden door middel van een lasersnijmachine uitgesneden. Wilt u zelf een eigen vorm ontwerpen? Dan is het zelfs mogelijk om een volledige lamp op maat te laten maken. Op deze manier is er altijd een lamp die volledig aan alle wensen voldoet. Van vloerlamp tot hanglamp alles is mogelijk.

Met de hand in elkaar gezet

Elke lamp wordt met de hand in elkaar gezet. Daardoor heb je een unieke en originele lamp, die de aandacht trek door zijn rustige en natuurlijke design. Onze unieke kartonnen lampen zorgen voor een fijne sfeer in je woonkamer, keuken of slaapkamer. Met een lamp van Relight haal je wel erg bijzondere en aantrekkelijke verlichting in huis. We willen jouw wereld opnieuw verlichten. Warmer, mooier en aantrekkelijker.

1 reactie op “Op zoek naar een unieke lamp?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.