Bijzondere hanglampen van Relight

Iedereen heeft een goeie lichtbron boven de keukentafel nodig. Een lichtbron die veel licht en helder licht geeft voor als er gewerkt moet worden, maar ook sfeer geeft als er gegeten wordt. De keukentafel is vaak toch het hart van het huis en een bijzondere hanglamp is hier dus erg belangrijk. Bij Relight designen en produceren wij deze bijzondere hanglampen van karton.

Karton kan namelijk voor zoveel meer gebruikt worden dan als alleen verpakkingsmateriaal. Karton is duurzaam maar bovendien erg stevig en daarom uitermate geschikt om als lichtbron te gebruiken. Een bijzondere hanglamp die van 100 % gerecycled materiaal is gemaakt en ook nog eens een voordelige prijs heeft, dat is waar wij bij Relight voor staan. Met een oog voor de nieuwste trends en innovaties timmeren wij al enkele jaren aan de weg. Hierbij verliezen wij de kwaliteit van onze lampen nooit uit het oog, waardoor al onze klanten langdurig kunnen genieten van onze kartonnen creaties.

Onze fabriek bevindt zich in Nederland en hier wordt dag in dag uit met geweldige precisie gewerkt aan onze nieuwste collecties bijzondere hanglampen. Met een speciale lasermachine wordt het karton in het gewenste design gesneden. Het voordeel hiervan is ook dat we hanglampen kunnen produceren naar eigen ontwerp. Dus mocht je voor thuis een bijzondere hanglamp helemaal naar eigen idee willen produceren dan is dat mogelijk. Uiteraard geldt dit ook voor grotere bestellingen, zo kun je dus ook je complete kantoorpand van duurzame verlichting voorzien. Heeft u hier vragen over schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze bestsellers

Nieuwe collecties