Verzending & retour

Verzending & retour

Je bestelling wordt uiteraard met uiterste zorgvuldigheid verwerkt en verzonden. Onze transport partners zorgen ervoor dat de order zo snel mogelijk bij je wordt bezorgd als het product op voorraad is.

Bij grotere/speciale orders kan het zijn dat er andere verzendkosten in rekening gebracht worden, vanwege de afmetingen en het gewicht. Hierover zullen wij altijd eerst contact met je opnemen.

Mocht het product niet naar wens zijn dan krijg je altijd het geld retour. Nadat je het product naar ons terug gestuurd hebt, zullen wij het bedrag overmaken. Retour zenden gebeurt altijd in de originele verpakking zoals je het product ontvangen hebt. Dit in verband met een product wat zeer gevoelig is als deze niet op de juiste manier wordt (retour)verzonden. Mocht het product toch beschadigen is het risico voor de verzender. Wij gaan er vanuit dat het product in perfecte staat aankomt op het adres, mocht dit niet het geval zijn laat dit dan spoedig weten.

Uitzonderlijke gevallen waarbij het gaat om een productiefout of een fout door derden zullen altijd eerst bij ons bekeken worden waarna we een passende oplossing voor je bedenken.

De kosten (tenzij anders vermeld of overeengekomen) zijn voor de consument. Voor het retour zenden bieden wij wel een goedkoper tarief namelijk €4,50, deze kosten verrekenen we met het retourbedrag.

Na de bestelling zorgen wij voor een spoedige afhandeling van de order. Zodra de bestelling bij ons is aangemeld bij de vervoerder ontvang je automatisch een mail met de track & trace informatie.

Onze lampen worden geleverd met DHL of PostNL. Grotere producten die niet binnen de reguliere afmetingen vallen worden verzonden met een gespecialiseerd transport bedrijf.