Vragen?

Verzenden

Uw bestelling wordt met uiterste zorgvuldigheid verwerkt en verzonden. Onze transport partners zorgen ervoor dat uw order binnen 3 werkdagen bij u wordt bezorgd als het product op voorraad is.

Bij grotere/speciale orders kan het zijn dat er andere verzendkosten in rekening gebracht worden, vanwege de afmetingen en het gewicht. Hierover zullen wij altijd eerst contact met u opnemen.

Retourzendingen

Mocht het product niet naar wens zijn dan krijgt u altijd uw geld retour. Nadat u het product naar ons terug gestuurd hebt, zullen wij het bedrag overmaken. Retour zenden gebeurt altijd in de originele verpakking zoals u hem ontvangen heeft. dit in verband met een product wat zeer gevoelig is als deze niet op de juiste manier wordt (retour)verzonden. Mocht het product toch beschadigen is het risico voor de verzender. Wij gaan er vanuit dat het product in perfecte staat aankomt op het adres, mocht dit niet het geval zijn laat dit dan spoedig weten.

Uitzonderlijke gevallen waarbij het gaat om een productiefout of een fout door derden zullen altijd eerst bij ons bekeken worden waarna we een passende oplossing voor u bedenken.

STUUR UW PRODUCT RETOUR

Productspecificaties

Bij elk product in onze webshop vindt u een uitgebreide omschrijving met o.a afmetingen. Mocht u toch nog meer willen weten over een specifiek product aarzel niet en neem contact met ons op.

Welke lamp kan ik gebruiken?

De fitting die geleverd wordt is een E27 fitting, dit betekend dat elke lichtbron met een grote fitting gebruikt kan worden. Let op met uitzondering van halogeen lampen, deze lampen kunnen niet gebruikt worden in de kartonnen lampen.

Garantie bepalingen

Karton is een gevoelig producten voor beschadigingen, ondanks deze gevoeligheid geven we 1 jaar garantie op onze producten. Deze garantie is dan ook op fabricage fouten.

Is online kopen veilig?

In onze webshop kunt u veilig en gemakkelijk online betalen met uw eigen bank.  U rekent  af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe volg ik mijn bestelling?

Via onze site kun je gemakkelijk en snel je bestelling volgen. Door middel van het bestelnummer en het emailadres is de bestellingstatus te zien. Daarnaast verzenden wij altijd met een track en trace code waardoor je tijdens het verzenden ook op de hoogte bent waar de bestelling zich bevindt.

Kartonnen producten schoonmaken

Onze kartonnen producten raden we aan om schoon te maken met lucht. Door middel van lucht blaast u alle het stof uit de kanalen van het karton. Er zijn speciale bussen verkrijgbaar met perslucht. Ook het gebruik van een plumeau is mogelijk.

Verkooppunten

Momenteel zijn we druk bezig om door het hele land verkooppunten op te zetten, houdt onze facebookpagina en website in de gaten om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen op dit gebied.

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van onze producten? Neem dan contact met ons op.

Zit je vraag er niet tussen?