Vragen? Wij zijn er!

Hier vind je de meeste antwoorden op je vragen. Staat het antwoord er niet tussen? Geen paniek wij zijn er voor je om deze te beantwoorden.

Verzenden

Je bestelling wordt uiteraard met uiterste zorgvuldigheid verwerkt en verzonden. Onze transport partners zorgen ervoor dat de order zo snel mogelijk bij je wordt bezorgd als het product op voorraad is.

Bij grotere/speciale orders kan het zijn dat er andere verzendkosten in rekening gebracht worden, vanwege de afmetingen en het gewicht. Hierover zullen wij altijd eerst contact met je opnemen.

Retourzendingen

Mocht het product niet naar wens zijn dan krijg je altijd het geld retour. Nadat je het product naar ons terug gestuurd hebt, zullen wij het bedrag overmaken. Retour zenden gebeurt altijd in de originele verpakking zoals je het product ontvangen hebt. Dit in verband met een product wat zeer gevoelig is als deze niet op de juiste manier wordt (retour)verzonden. Mocht het product toch beschadigen is het risico voor de verzender. Wij gaan er vanuit dat het product in perfecte staat aankomt op het adres, mocht dit niet het geval zijn laat dit dan spoedig weten.

Uitzonderlijke gevallen waarbij het gaat om een productiefout of een fout door derden zullen altijd eerst bij ons bekeken worden waarna we een passende oplossing voor je bedenken.

De kosten (tenzij anders vermeld of overeengekomen) zijn voor de consument. Voor het retour zenden bieden wij wel een goedkoper tarief namelijk €4,50, deze kosten verrekenen we met het retourbedrag.

Via deze link kun je gemakkelijk een product aanmelden voor retour. STUUR UW PRODUCT RETOUR

Productspecificaties

Bij elk product in onze webshop vindt u een uitgebreide omschrijving met o.a afmetingen. Mocht je toch nog meer willen weten over een specifiek product aarzel niet en neem contact met ons op.

Snoer op maat

Onze pendels hebben een standaard lengte. In sommige situatie kan het zijn dat een langer snoer gewenst is.

Dat is mogelijk, we kunnen de snoeren op de gewenste maat maken. Voor meer informatie kun je ons een mail sturen met de gewenste lengte en gewenste uitvoering in pendel

Stuur een mail naar info@kartonnenlamp.nl

Welke lamp kan ik gebruiken?

De fitting die geleverd wordt is een E27 fitting, (tenzij anders vermeld bij het product) dit betekend dat elke lichtbron met een grote fitting gebruikt kan worden. Let op met uitzondering van halogeen lampen, deze lampen kunnen niet gebruikt worden in de kartonnen lampen.

Garantie bepalingen

Karton is een gevoelig producten voor beschadigingen, ondanks deze gevoeligheid geven we 1 jaar garantie op onze producten. Deze garantie is dan ook op fabricage fouten.

Is online kopen veilig?

In onze webshop kun je veilig en gemakkelijk online betalen met uw eigen bank.  Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Hoe volg ik mijn bestelling?

Na het verwerken van de bestelling ontvang je van ons op verschillende momenten in het verzendproces een automatische mail met informatie over de bestelling.

Mocht je nu toch eerder of extra vragen hebben, dan horen wij het graag.

Kartonnen producten schoonmaken

Onze kartonnen producten raden we aan om schoon te maken met lucht. Door middel van lucht blaas je alle het eventuele stof uit de kanalen van het karton. Er zijn speciale bussen verkrijgbaar met perslucht. Ook het gebruik van een plumeau is mogelijk.

Verkooppunten

Momenteel zijn we druk bezig om door het hele land verkooppunten op te zetten, houdt onze facebookpagina en website in de gaten om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen op dit gebied.

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van onze producten? Neem dan contact met ons op.

Zit je vraag er niet tussen?