OVER RELIGHT

Relight maakt van karton iets prachtigs

Al in de jaren zeventig ontdekte de bekende ontwerper en architect Frank Gehry dat karton een prachtig materiaal was om kunstwerken mee te maken. Wij hebben zijn gedachtegoed overgenomen en zijn een aantal jaren geleden gaan experimenten met karton als grondmateriaal voor verschillende lampen .

Uit onze passie voor karton en design is uiteindelijk Relight ontstaan. Een bedrijf dat prachtige producten vervaardigd uit gerecycled karton. Onze lampen dragen dus bij aan een betere wereld in het algemeen. Maar belangrijker nog jouw betere wereld! 

Heb je een vraag voor ons?

Wij beantwoorden ze graag!

Verschillende collecties en speciale ontwerpen

Onder het label Relight, zijn onze prachtige kartonnen lampen te verkrijgen. We ontwerpen en produceren lampenkappen, staande lampen en tafellampen van karton. Deze worden volledig vervaardigd uit (gerecycled) karton.

Alle kartonnen lampen van Relight worden met de grootste passie en liefde speciaal voor jou ontworpen. Over elk detail van de lamp wordt zorgvuldig nagedacht en is volledig met de hand geproduceerd. 

In  onze eigen Nederlandse fabriek wordt elk onderdeel met een grote lasersnijmachine uitgesneden en vervolgens worden de onderdelen laag voor laag op elkaar geplakt. Hierdoor ontstaan er verschillende vormen en zo zijn de designmogelijkheden per lamp eindeloos.

Het Team van RELIGHT