Bijzondere lampen van Relight

Er is niks belangrijker dan je thuis voelen in je eigen huis. Hierin speelt interieur natuurlijk een grote rol. Bij een interieur denk je waarschijnlijk aan meubels, accessoires maar ook aan een bijzondere lamp. Licht is tenslotte erg sfeerbepalend en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lamp gemaakt van karton.

Relight ontwerpt en produceert al enkele jaren bijzondere lampen die volledig gemaakt zijn van karton. Dit is niet alleen een duurzaam maar ook nog eens een enorm sfeervol materiaal, waardoor jij voor een mooie prijs een bijzondere lamp aan de muur kunt hangen. In onze fabriek in Nederland wordt elke lamp volledig met de hand geproduceerd, door steeds nieuwe vormen en mogelijkheden te blijven ontdekken ontstaan er elke keer nieuwe collecties vol met bijzondere lampen.

Alle lampen zijn te vinden via onze web shop maar Relight maakt het ook mogelijk om zelf je eigen lamp te ontwerpen en te laten produceren. Zo geef je iemand een echte unieke bijzondere lamp cadeau of zo richt je je kantoor helemaal naar eigen smaak in. Ook innovatie staat centraal bij Relight, we staan altijd open voor suggesties en proberen onze producten op die manier door te ontwikkelen. Dit betekent ook dat er meerdere opties qua design mogelijk zijn. Relight staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Karton krijgt bij ons een nieuwe betekenis en die willen we graag met jou delen. Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je de nieuwste collectie bekijken, ga dan naar onze website.

Onze bestsellers

Nieuwe collecties