Bijzondere verlichting van Relight

Een lamp moet iets bijzonders zijn, tenslotte is het vaak de enige versiering aan je plafond. En deze versiering moet natuurlijk wel helemaal naar jouw eigen smaak zijn. Ben je dus op zoek naar bijzondere verlichting, die rust biedt maar ook je huis in een thuis verandert? Kijk dan eens naar de bijzondere verlichtingen van Relight. Deze lampen zijn namelijk gemaakt van karton, hartstikke hip en duurzaam dus. En bovendien hebben we met de meest uiteenlopende en prachtige designs altijd wel een lamp die in uw woonkamer past.

De bijzondere verlichtingen die Relight maakt worden helemaal met de hand geproduceerd. In onze fabriek in Nederland toveren wij 100% gerecycled karton om tot de mooiste creaties. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw eigen bijzondere verlichting te laten ontwerpen. Zo heeft u een echt uniek exemplaar dat u de donkere dagen door helpt en licht uw kamer iedere keer weer helemaal op.

Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke kernwaardes voor Relight. Onze bijzondere verlichting is natuurlijk al hartstikke goed is voor het milieu, wij volgend de ontwikkelingen in de wereld van duurzaamheid op de voet en zijn harstikke trots dat alle lampen van Relight volledig afbreekbaar zijn. Wij zijn hierdoor een voorbeeld voor andere bedrijven.

U kunt op onze website terecht om uw eigen exemplaar uit te zoeken. Mocht u nog vragen hebben over bijvoorbeeld het produceren van uw eigen lamp dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Met de bijzondere verlichtingen van Relight haalt u niet alleen een milieu vriendelijk maar ook een uniek stukje design in huis.

Onze bestsellers

Nieuwe collecties