Een ecologische lamp van Relight

Licht is erg belangrijk in huis, het heeft een praktisch doel maar veel mensen gebruiken lampen ook om de sfeer in huis te verbeteren. En hoewel dit natuurlijk hartstikke logisch is, is het niet altijd even goed voor het milieu. Bij Relight vinden we duurzaamheid ontzettend belangrijk maar snappen we ook dat sfeer in huis voor jouw ook een hoge prioriteit heeft. Wij geloven dan ook dat duurzaamheid en design hand in hand gaan. Wij produceren daarom al een aantal jaren ecologische lampen, namelijk lampen gemaakt van karton.

Een lamp van karton biedt tal van mogelijkheden omdat karton een stevig maar ook flexibel materiaal is. In onze fabriek wordt het karton op een speciale manier bewerkt en gesneden om het vervolgens weer op elkaar te plakken. Hierdoor ontstaat er steeds weer een unieke ecologische lamp van karton. Daarnaast hebben we bij Relight sinds kort ook verschillende pendels, waardoor de ecologische lampen nog unieker worden.

Op onze website vindt je een compleet overzicht van alle lampen die we in onze collectie hebben. Hier kun je ze eenvoudig bestellen, maar bij Relight bieden we ook de mogelijkheid om je eigen ecologische lamp te ontwerpen en vervolgens door ons te laten maken. Daarbij is niks te gek, zowel kleine als grote partijen kunnen in onze fabriek helemaal op maat geproduceerd worden. Zodat jij de ecologische lamp van je dromen in je huis of op je kantoor neer kan zetten. Voor vragen of meer informatie over de lampen van Relight kijk je op onze website.

Onze bestsellers

Nieuwe collecties