Exclusieve lampen van Relight

Waar vroeger een simpele lichtbol voldeed, is het tegenwoordig helemaal de trend om uit te pakken met verlichting. Iedereen is op zoek naar die ene exclusieve lamp die zijn interieur compleet maakt. Daarbij draait het natuurlijk om het design van de lamp, maar steeds meer mensen kijken ook naar duurzaamheid en innovatie. Relight biedt de oplossing voor deze mensen; wij produceren namelijk exclusieve lampen gemaakt van karton.

Karton wordt normaal gesproken alleen gebruikt als verpakkingsmateriaal en dat vinden wij bij Relight hartstikke zonde. Het is namelijk een bijzonder licht, mooi en stevig materiaal. Ideaal dus om een exclusieve lamp mee te maken. In onze fabriek in Nederland snijden we eerst grote platen karton in kleinere cirkels of andere vormen, vervolgens worden deze op elkaar geplakt en ontstaat de lamp. Door het intensieve handwerk zijn al onze lampen 100% uniek en steeds weer verassend.

Exclusiviteit staat ook bij ons hoog in het vaandel. Zo kun je met al je wensen en ideeën naar ons toekomen en zelf je eigen exclusieve lampen laten maken. Zo creëer je een uniek kantoorgebouw of wordt jouw huis opgefleurd met een eigen exclusieve lamp. Al onze lampen worden met de hand gemaakt van 100% gerecycled karton, zo is je nieuwe lamp niet alleen fijn voor jou maar ook voor onze aarde. Daarnaast besteedt Relight veel aandacht aan de constante doorontwikkeling en verbetering van ons product. Mocht je dus vragen of opmerkingen hebben omtrent onze exclusieve lampen dan kun je altijd even contact op nemen. Op onze website vind je alle informatie en natuurlijk onze nieuwe collectie.

Onze bestsellers

Nieuwe collecties