Exclusieve verlichting van Relight

Licht speelt een grote rol in ons leven. Zonder kunstmatig licht zouden we zijn aangewezen op de zon en zouden onze dagen veel korter duren. Licht moet functioneel zijn, maar een lamp kan ook als decoratie dienen. Het design van een lamp is dan ook zeker belangrijk en tegenwoordig zijn we wel een beetje uitgekeken om die dertien in een dozijn lampen. We zijn op zoek naar exclusieve verlichting.

Relight maakt de mooiste designs voor exclusieve verlichtingen en dat allemaal van karton. Juist ja, dat verpakkingsmateriaal heeft namelijk zoveel meer functies. Alle exclusieve verlichtingen van Relight zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Daarbij zoeken we constant naar innovatie en verbetering van ons eigen product. Zo wordt er op dit moment hard gewerkt om niet alleen de lampenkap maar ook de ophanging van karton te maken. Dit maakt onze exclusieve verlichtingen nog duurzamer. Uiteraard denken wij ook na over de veiligheid en wordt elke lamp brandvertragend behandeld.

Het unieke aan Relight is dat de inbreng van klanten voor ons erg belangrijk is. Zo belangrijk zelfs, dat we de mogelijkheid bieden om een eigen lamp te ontwerpen en te produceren. Zo kun je dus een prachtige kartonnen creatie van eigen hand boven de keukentafel of op kantoor ophangen. Voor zowel grote als kleine partijen staan wij je bij met ons advies en jarenlange ervaring. Exclusiever gaat het dus niet worden. Mocht je hierover vragen hebben of wil je onze producten eens rustig bekijken, ga dan naar onze website.

Onze bestsellers

Nieuwe collecties