Hanglamp karton

De eyecatcher voor in je huis

Een mooie hanglamp is de eyecatcher voor in je huis. Het moet een bijzonder exemplaar zijn, een exemplaar dat je niet boven elke eettafel ziet. Ooit wel eens aan een hanglamp van karton gedacht? Doordat karton een duurzaam materiaal is, kun jij milieuvriendelijk genieten van een echte designer lamp.

Een hanglamp van karton is niet alleen duurzaam, maar biedt ook nog eens heel veel verschillende mogelijkheden. Doordat de kartonnen hanglamp laag voor laag uit karton wordt uitgesneden en vervolgens handmatig op elkaar wordt geplakt, ontstaat er elke keer weer een unieke lamp. Ook de pendel van de lamp is verkrijgbaar in verschillende designs, zo heb je dus altijd een 100% duurzame en unieke lamp. Wij staan ook altijd open voor nieuwe suggesties. Mocht je dus zelf je eigen kartonnen hanglamp willen ontwerpen, dan is dat mogelijk. Onze expertise gecombineerd met jouw inspiratie, maakt jouw eigen lamp helemaal uniek. Uiteraard is dit ook mogelijk voor grotere partijen.

Samen maken we jouw interieur sfeervol

Relight maakt de meest uiteenlopende designs en heeft een groot assortiment aan hanglampen van karton. In een Nederlandse fabriek worden alle hanglampen van karton volledig duurzaam gemaakt. Relight staat voor creativiteit met het oog op duurzaamheid en kwaliteit. Ook op het gebied van innovatie en ontwikkeling zitten wij niet stil. Tevens zorgen wij ervoor dat ook de bezorging met uiterste zorg wordt gedaan. Alle lampen zijn kwetsbaar maar met onze service heb jij de garantie dat jouw lamp zonder schade je eigen woonkamer bereikt. Bekijk onze web shop eens en zoek een hanglamp van karton uit die volledig bij jouw stijl past.

Relight staat voor creativiteit met het oog op duurzaamheid en kwaliteit. Ook op het gebied van innovatie en ontwikkeling zitten wij niet stil. Tevens zorgen wij ervoor dat ook de bezorging met uiterste zorg wordt gedaan. Alle lampen zijn kwetsbaar maar met onze service heb jij de garantie dat jouw lamp zonder schade je eigen woonkamer bereikt. Bekijk onze web shop eens en zoek een hanglamp van karton uit die volledig bij jouw stijl past.

Onze bestsellers

Nieuwe collecties