Interieuraankleding van Relight

Tegenwoordig wordt er erg goed nagedacht over interieur. Het is niet meer voldoende om een aantal meubels en accessoires bij elkaar te zetten, het moet allemaal mooi bij elkaar aansluiten. En beter nog, de interieuraankleding moet uniek, duurzaam en hip zijn. Bij Relight vinden we het vooral belangrijk dat jij je lekker voelt bij de aankleding van je interieur.

Wij gebruiken al een aantal jaren het verpakkingsmateriaal karton om onze lampen en andere interieuraankleding van te maken. Karton is stevig, makkelijk te bewerken en bovendien heel duurzaam. Al het karton dat voor onze producten wordt gebruikt is namelijk gerecycled. In onze fabriek in Nederland werken wij dag en nacht om de mooiste lampen te produceren. En het leuke van de producten van Relight is, dat elke lamp die door ons vervaardigd wordt volledig uniek is.

Op onze website vindt je alle producten die wellicht ook als aankleding voor jouw interieur kunnen dienen. Verder vinden wij het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn met het design van onze lampen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om zelf je eigen lamp te ontwerpen. Hierdoor kun je dus de interieuraankleding voor bij jouw thuis of bij jouw op kantoor helemaal zelf bepalen. Daarbij komt dat we ook verschillende pendels aanbieden, zodat deze ook helemaal aan jouw wensen voldoet. Als je op onze website besteld zorgen wij ervoor dat de lamp met de grootste zorg wordt vervoerd. Vervolgens mag je hem thuis eens rustig bekijken en kun je binnen veertien dagen altijd retourneren. Voor vragen of meer informatie kun je ook op de website terecht.

Onze bestsellers

Nieuwe collecties