Interieurobjecten van Relight

Je huis is een belangrijke plek. Hoe je het went of keert, je brengt hier toch het meeste tijd door en daarom is het hartstikke belangrijk dat je je lekker voelt in je eigen huis. Een interieur dat helemaal naar jouw smaak is draagt hier natuurlijk aan bij. Ben jij op zoek naar een uniek interieurobject? Een object dat je interieur echt helemaal afmaakt? Zoek dan niet verder, want bij Relight ben je aan het juiste adres.

Relight maakt interieurobjecten van karton. Dit is wellicht een materiaal dat je niet meteen aan interieur koppelt, maar het is juist hartstikke modern, hip en stylish. Naast interieurobjecten is licht ook iets waar we bij Relight erg gepassioneerd over zijn. Onze lampen van karton zijn een interieurobject op zichzelf en zijn bovendien harstikke duurzaam. Al het karton dat voor onze lampen wordt gebruikt is namelijk gerecycled.

In onze fabriek in Nederland worden alle lampen helemaal met de hand vervaardigd. Hier worden allerlei doodgewone materialen omgetoverd tot fantastische objecten om je interieur mee aan te kleden, van kartonnen staande lampen die alle aandacht trekken tot levensgrote olifanten die trouwens ook in het hout gemaakt kunnen worden.

Op onze website zijn alle lampen te bekijken en te bestellen. Ook kun je daar terecht voor al je vragen en vind je meer informatie over de mogelijkheden om zelf een lamp te ontwerpen. Onze interieurobjecten brengen licht naar binnen en maken van jouw huis een echt thuis.

Onze bestsellers

Nieuwe collecties