3D objecten van Relight

Wilt u een keer wat anders dan de standaarddecoratie uit de normale woonwinkels? Dan is een 3D Object van Relight misschien een mooie oplossing. Onze 3D Objecten zijn gemaakt van karton of hout en echte eyecatchers. Bovendien kunt u bij ons uw eigen 3D Object laten maken. Zo heeft u zonder twijfel een unieke accessoire in huis. Onze objecten worden op maat gemaakt met een speciale computer en geven uw interieur de uniek sfeer die u wilt in huis.

3D Objecten van karton

In ons assortiment vindt u prachtige borstbeelden en andere objecten gemaakt van karton. Het is een genot om naar deze beelden te kijken, er valt telkens weer iets nieuws in te ontdekken. Onze 3D objecten worden op maat gemaakt met onze computer. Deze computer verdeelt de objecten in lagen. Een lasersnijmachine snijdt de lagen vervolgens uit in kleine delen. De kleine onderdelen worden handmatig in elkaar gezet. We zetten de producten met veel plezier in elkaar voor u. Het plezier wat wij hebben ziet u terug in onze prachtige objecten. Al onze kartonnen producten worden behandeld met een brandvertragend middel om veiligheid te garanderen.

3D Objecten van hout

Naast karton hebben we ook prachtige objecten van hout. Deze worden ook gemaakt met behulp van onze computer, maar dan met hout. Wij lijmen de producten handmatig in elkaar. Het hout dat wij voor onze producten gebruiken is sterke berkentriplex. Onze houten 3D Objecten worden behandeld met blanke lak om zo de kwaliteit te garanderen. Een houten 3D object staat prachtig aan uw muur of in uw kamer.

3D Object zelf laten maken

Mocht u graag een echt unieke accessoire in uw huiskamer willen hebben staan, kunt u een object op maat laten maken. Wilt u graag een kartonnen object van uw kinderen of misschien wel een zelfportret? Bij Relight is alles mogelijk. Neem contact met ons op voor vragen en de mogelijkheden, we helpen u graag. En wie weet heeft u binnenkort een prachtig en excentriek 3D Object in huis.

Onze bestsellers

Nieuwe collecties