Een kartonnen lampenkap van Relight

Een kartonnen lampenkap is de nieuwe innovatieve trend in de verlichting. Karton is misschien niet meteen het materiaal waar je aan denkt bij een lampenkap, maar juist daarom is het uniek en bijzonder. Een lampenkap van karton is harstikke stevig en past in elk interieur, maar bovenal hartstikke duurzaam. Alle kartonnen lampenkappen worden volledig gemaakt van gerecycled karton.

Relight streeft er altijd naar om producten van de hoogste haalbare kwaliteit te leveren. Dit houdt ook in dat we constant bezig zijn met het innoveren en vernieuwen van onze kartonnen lampenkappen. Ook de ophangingen van onze lampen zijn volledig van karton gemaakt, dit zorgt er dus voor dat de lamp compleet ecologisch verantwoord is. Al onze lampen worden in Nederland geproduceerd. De stukken karton worden met een speciale lasersnijmachine gesneden en vervolgens op elkaar geplakt. Dit zorgt voor tal van variaties en mogelijkheden op het gebied van design.

Op onze website plaatsen we regelmatig nieuws en updates over alle interessante ontwikkelingen die er gaande zijn rondom het productieproces van onze lampen. Hier vindt je ook onze web shop waarin alle onze lampenkappen van karton te bekijken en te bestellen zijn. Bovendien is het mogelijk om je eigen kartonnen lampenkamp te ontwerpen en door Relight te laten produceren. Wij bieden deze dienst voor zowel grote als kleine producties aan en streven er naar om door goed advies en met onze huidige kennis een lamp te ontwikkelen die 100% naar eigen design en wens is. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Onze bestsellers

Nieuwe collecties