Kartonnen verlichting van Relight

Verlichting is een van de belangrijkste dingen in je huis. De verlichting bepaald namelijk de sfeer en zorgt ervoor dat jij je lekker voelt. En verlichting heb je natuurlijk in allerlei soorten en maten. Kartonnen verlichting is nieuw, duurzaam en past in elk interieur en dat zijn dus precies de redenen waarom jij verlichting van karton in je huis wil.

Relight is bezig met een grote innovatieslag op het gebied van kartonnen verlichtingen. Door karton met een laser in kleine cirkels of andere vormen te snijden en vervolgens op elkaar te plakken ontstaat er elke keer weer een unieke lamp die compleet met de hand gemaakt is. Buiten het feit dat karton een ontzettend stevig materiaal is, is het andere grote voordeel van karton dat het een heel duurzaam materiaal is. Relight werkt uitsluitend met 100 % recyclend materiaal, waardoor je ook nog eens bijdraagt aan het behoud van onze aarde als je een kartonnen verlichting aanschaft.

Uiteraard staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. We zorgen ervoor dat al onze lampen volledig aan onze kwaliteitseisen voldoen voordat ze onze fabriek verlaten. Maar daar houdt onze taak niet op, ook tijdens het bezorgingsproces staan wij garant voor kwaliteit. Zo wordt jouw verlichting van karton altijd in perfecte staat geleverd.

Via onze website zijn alle kartonnen verlichtingen uit ons assortiment te bestellen, ook is er de mogelijkheid om je eigen kartonnen verlichting te ontwerpen. Vanzelfsprekend kunnen wij hierin ook van advies voorzien, of je nu een groot of klein aantal lampen wil ontwerpen. Met een verlichting van Relight zorg je voor een aangename en ontspannen sfeer in huis.

Onze bestsellers

Nieuwe collecties