Kartonnen vloerlamp van Relight

De nieuwste trend op het gebied van verlichting is niet meer een lamp aan het plafond, maar een lamp op de vloer. Soms is het namelijk een stuk praktischer om een lamp in een hoek te zetten en bovendien geeft het een leuke twist aan je interieur. De kartonnen vloerlampen van Relight zijn zoveel meer dan een lamp, ze zijn ideaal om je huis een beetje op te leuken.

Relight produceert al jaren lampen van karton. Dit materiaal is namelijk hartstikke duurzaam, stevig en goedkoop. Hierdoor kan jij een prachtige kartonnen vloerlamp in je woonkamer hebben zonder een fortuin kwijt te zijn. Alle lampen worden door onze mensen helemaal met de hand vervaardigd. Karton is een onderhoudsvriendelijk materiaal en wij streven bovendien altijd onze hoge kwaliteitseisen na. Een vloerlamp van karton is een echt statement in jouw huiskamer of kantoor en zorgt bovendien ook nog eens voor het mooiste licht.

Uiteraard is het bij kartonnen vloerlampen extra van belang dat de voet van de lamp tegen een stootje kan. Tenslotte kan het voorkomen dat er wat op de vloer geknoeid worden of dat de stofzuiger er per ongeluk tegen aan stoot. Dit soort kleine ongemakken worden steeds meegenomen in onze ontwerpprocessen, Vloerlamp Reeuw bijvoorbeeld is geplaatst in een metalen voet zodat de kartonnen vloerlamp minder snel kan beschadigden.

Net als bij alle andere lampen is het ook bij de kartonnen vloerlamp mogelijk om een eigen ontwerp te laten maken. Relight zorgt dus voor een eigen unieke vloerlamp van karton in jouw woonkamer. Voor meer informatie of een overzicht van de collectie kijk je op onze website.

Onze bestsellers

Nieuwe collecties