Lamp golfkarton van Relight

Een lamp van golfkarton is de nieuwe trend op het gebied van verlichting. Het materiaal is namelijk goedkoop, stevig maar ook duurzaam en daarom biedt het zo ontzettend veel opties. Bij Relight worden wij enthousiast van golfkartonnen lampen en na het zien van onze prachtige ontwerpen, wil jij vast een zeker ook een golfkartonnen lamp.

Golfkarton bestaat uit tenminste twee lagen, met daartussen een S-vormige gegolfde laag papier. En juist door die extra S-vormige laag in het karton is het materiaal stevig en moeilijk te buigen. Al het karton dat we bij Relight gebruiken is overigens 100% gerecycled, wij vinden duurzaamheid namelijk ontzettend belangrijk. Onze golfkartonnen lampen worden allemaal met de hand geproduceerd in onze fabriek die gewoon hier in Nederland staat. Hier wordt het karton in kleine onderdelen, zoals cirkels gesneden wordt en vervolgens worden deze cirkels op elkaar geplakt zodat er elke keer weer opnieuw een unieke lamp van golfkarton ontstaat.

Via onze website kun je ook jouw golfkartonnen lamp uitzoeken en bestellen. Mocht je desondanks de grote keuze geen geschikte lamp kunnen vinden dan hebben wij wellicht nog iets interessants voor je. Bij Relight kun je namelijk ook een eigen lamp van golfkarton laten ontwerpen. Helemaal afgestemd op jouw wensen en verlangens dus. Zoals je op de website kunt zien bieden wij sinds kort ook verschillende soorten pendels aan, dit zorgt ervoor dat er altijd wel een pendel is die bij jouw plafond past. Wil je meer informatie over onze producten of wil jij je eigen lamp laten ontwerpen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze bestsellers

Nieuwe collecties