Lampen op maat van Relight

Ben jij op zoek naar een lamp op maat? Een lamp die helemaal past bij je interieur en jouw huis helemaal afmaakt? Dan ben je bij Relight aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een enorme collectie maatwerk lampen aan. Zo vind je bij ons altijd wel een lamp die helemaal aan jouw wensen voldoet.

In onze fabriek worden alle lampen op maat ontworpen en geproduceerd. Door de speciaal ontwikkelde lasermachines kan het karton in elke wenselijke vorm gesneden worden, waardoor in principe alles mogelijk is op het gebied van design. Een lamp op maat wordt zo een eigen unieke kunstobject. Daarnaast gebruiken wij voor onze producten uitsluitend 100% gerecycled karton waardoor al onze maatwerk lampen ook nog eens hartstikke duurzaam zijn.

Naast het design van de lampen kun je ook kiezen uit verschillende kleuren en soorten pendels, zodat de lamp in z’n geheel helemaal naar eigen smaak is. Ook zorgen we ervoor dat onze mensen in de fabriek onze hoge kwaliteitseisen na blijven streven. En dat stopt niet als de lampen de fabriek verlaten. Ook tijdens de verzending zorgen wij ervoor dat alle lampen op maat uiterst voorzichtig behandeld worden, zodat de kans op schade tijdens de verzending minimaal is.

Op onze website is onze complete collectie te bekijken en vindt je tal van designmogelijkheden. Onze lampen zijn hier direct te bestellen maar uiteraard kan onze collectie ook als inspiratie dienen voor een zelf ontworpen lamp. Bovendien zijn er ook unieke 3D objecten te vinden die elk interieur een upgrade geven.

Onze bestsellers

Nieuwe collecties