Een lichtplan door Relight

Een lichtplan wordt vaak onderschat maar het plaatsen van verlichting op de juiste plek kan de sfeer in huis behoorlijk bepalen. Ook op kantoor kan een goed afgesteld lichtplan zorgen voor functionaliteit en bovenal productiviteit. Hierbij is de sterkte en het soort licht uiteraard een belangrijk element om over na te denken. Maar het uiterlijk van een lamp mag natuurlijk ook niet vergeten worden.

Om een goed licht plan te kunnen maken is het belangrijk om allereerst na te denken over de functie van de ruimte. Uiteraard heeft een keuken of woonkamer een ander soort licht nodig dan bijvoorbeeld een kantoor. Daarnaast is het ook belangrijk om na te gaan wie de ruimte gaat gebruiken. Hoe ouder je wordt hoe meer behoefte aan licht je bijvoorbeeld nodig hebt. Uiteraard hangt dit ook een beetje van persoonlijke voorkeur af.

Bij Relight denken we graag mee over lichtplannen. Met onze jarenlange ervaring en kennis over lampen kunnen we je van persoonlijk advies voorzien. Al onze lampen zijn 100% uniek en gemaakt van gerecycled karton. Omdat al onze lampen volledig met de hand in onze fabriek geproduceerd worden, zijn de mogelijkheden wat betreft ontwerp eindeloos. We zijn dan ook altijd bereid om een ontwerp helemaal door jou gemaakt te produceren. Dit geldt voor grote maar ook kleine partijen.

Heb je nog vragen over onze producten, wil je advies over een licht plan of wil je onze nieuwe collectie lampen bekijken? Kijk dan even op onze website voor meer informatie.

Onze bestsellers

Nieuwe collecties