Inspiratie voor je kantoor: verlichting

Als startende ondernemer of werkgever is het vaak een hele klus om je kantoor mooi in te richten. Inspiratie is dan altijd welkom. Wil je veel wit of juist liever iets donkerder? En hoe zit dat met verlichting? Is er wel genoeg licht in je werkplek? En hoe creëer je een lichte inspirerende omgeving in een donkere ruimte? Wij geven je graag inspiratie voor een mooi verlicht kantoor, waarin werknemers hun creativiteit kwijt kunnen en productiever worden.

Waarom je beter niet kunt kiezen voor TL-verlichting

Veel kantoorruimte hebben saaie en lelijke TL-verlichting. Dit licht is niet alleen minder mooi, het is ook nog eens slecht voor de productiviteit van je werknemers. TL-licht is namelijk een fel licht wat na verloop van tijd gaat knipperen. Doordat ogen elke flikkering, al dan niet onbewust, opvangen worden ze sneller moe. De productiviteit van je werknemers wordt hierdoor lager. Goede verlichting geeft dus niet alleen je kantoor een mooier en lichter design, het kan zelfs de productiviteit van je werknemers verhogen.

Wat is dan wel geschikte verlichting voor op kantoor?

Tegenwoordig bestaan er vele soorten verlichting voor op kantoor zoals grote lampen met een industriële look. Deze lampen zijn fel en geven veel licht. Handig bij donkere ruimtes met weinig daglicht. Heb je veel daglicht, maar toch verlichting nodig kan een lamp van Relight uitkomst bieden. Deze lampen geven een erg prettig, warm en subtiel licht en hebben een inspirerend design.

Relight lampen

De lampen worden handgemaakt van karton en zijn stuk voor stuk uniek. Door het design geeft het je kantoor een extra mooie en moderne uitstraling. Ideaal voor ruimtes waarin je creativiteit wilt laten bloeien. Boven een bureau is een van de hanglampen van Relight ideaal, maar ze hebben ook prachtige stalampen om je kantoor net dat ene special effect te geven!

Bekijk ook deze berichten

Niets gevonden.