Projecten

Relight maakt van karton iets prachtigs

Al in de jaren zeventig ontdekte de bekende ontwerper en architect Frank Gehry dat karton een prachtig materiaal was om kunstwerken en lampen mee te maken. Wij hebben zijn gedachtegoed overgenomen en zijn een aantal jaren geleden gaan experimenten met karton als grondmateriaal voor lampen en andere 3D interieur objecten.

Uit onze passie voor karton en design is uiteindelijk Relight ontstaan. Een bedrijf dat prachtige producten vervaardigd uit gerecycled karton. Onze lampen dragen dus bij aan een betere wereld in het algemeen. Maar belangrijker nog de betere wereld van jouw klanten!

Relight staat voor kwaliteit, innovatie en creativiteit. Al onze producten worden met de hand gemaakt, altijd met het oog op kwaliteit. Daarnaast willen wij graag in samenwerking met jou nog uniekere producten maken die perfect passen in jouw project. Daag ons uit! Bijna niks is te gek. We betrekken onze klanten dus altijd in het productie en ontwerp proces en maken lampen compleet op maat.

De wereld (en jouw project) een stukje mooier maken met onze verlichting dat is ons doel.

29122017 renze interieur 36 (2)
29122017 renze interieur 36 (2)

Niet alleen maar verlichting bij Relight

Naast onze prachtige lampen hebben nog iets unieks. 3D objecten van karton of van hout of van welk plaatmateriaal je eigenlijk maar wilt. Ook hier is bijna alles weer mogelijk. Zoals deze te gekke olifant van hout bijvoorbeeld.

Super gaaf als eye catcher in een hal of buiten onder een veranda. Houten objecten behandelen we altijd met een aantal lagen blanke lak, voor een mooie uitstraling maar ook voor een stukje bescherming.

Spoken er al ideeën in je hoofd waar je dit helemaal ziet zitten? Neem dan gerust contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Het leukste aan het vak? Samen ontwerpen met de klant, zodat we gezamenlijk een fantastisch product neer kunnen zetten wat volledig naar wens is

Niels van de Winkel

Designer // Eigenaar bij Relight

niels glance vision