Projectverlichting door Relight

Licht is allesbepalend voor de sfeer van jouw bedrijfspand, een goede project verlichting is essentieel. Het juiste licht werkt uitnodigend en zet jouw bedrijf letterlijk in het zonnetje. Daarbij is het ontzettend belangrijk dat de lampen passen bij het interieur en dat het complete plaatje mooi bij elkaar aansluit. De verlichting van Relight is gemaakt van gerecycled karton en zorgt voor een exclusieve en chique uitstraling. Een ideale combinatie voor uw projectverlichting dus.

In onze Nederlandse fabriek werken onze eigen mensen elke dag keihard om de mooiste kartonnen creaties te produceren. Om zo de ultieme verlichting van jouw project aan te bieden. Onze grootformaat lasermachines, waarmee het karton in cirkels en andere vormen gesneden kan worden, zorgt ervoor dat wij enorm flexibel zijn en bijna elke project aan kunnen. Door deze grote afmetingen zijn de mogelijkheden op het gebied van design eindeloos. Ook geeft dit ons de mogelijkheden van karton, steeds weer opnieuw te ontdekken. We kunnen er dus voor zorgen dat ook de verlichting van jouw project een unieke en geslaagde ervaring wordt.

Relight staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Wij zijn er van overtuigd dat we een passende oplossing voor iedere project verlichting kunnen bieden. Naast onze vaste collecties bieden wij ook de mogelijkheid om zelf een lamp te laten ontwerpen. We kunnen dus naar jouw projectverlichting kijken en op basis daarvan een mooie lamp laten maken. Zo kun jij er voor zorgen dat alle lampen helemaal aansluiten bij de boodschap die je als bedrijf wilt uitstralen. Project verlichting op maat, met oog voor kwaliteit en duurzaamheid, je vindt het allemaal bij Relight.

Onze bestsellers

Nieuwe collecties