Een sfeervolle lamp van Relight

Niets is zo belangrijk dan een fijne sfeer in huis. Uiteraard betekent dit dat er mooie meubels en leuke accessoires moeten zijn en ook een lekkere geur kan hieraan bijdragen. Maar een ander belangrijk onderdeel wat vaak over het hoofd wordt gezien is de verlichting. Een sfeervolle lamp zorgt meteen voor een thuisgevoel.

Bij Relight ontwerpen en produceren we sfeervolle lampen. We gaan een stapje verder als het gaat om verlichting. We denken namelijk niet alleen na over de praktische aard van een lamp, maar ook over de sfeer die een lamp met zich mee hoort te brengen. Daarom hebben wij bij Relight gekozen voor een bijzonder materiaal, onze sfeervolle lampen zijn namelijk allemaal gemaakt van 100% gercycled karton.

Karton is stevig, maar ook onderhoudsvriendelijk en hartstikke duurzaam. Daarnaast biedt onze speciale manier van produceren tal van opties op het gebied van design. Hierdoor kunnen we altijd een sfeervolle lamp maken die helemaal in jouw perfecte plaatje past. Mocht deze lamp nog niet in onze collectie te vinden zijn dan kunnen we hem speciaal voor jouw in onze eigen fabriek laten produceren. Hierbij denken we ook na over de ophanging en het pendel, deze zijn in verschillende designs te verkrijgen en bij elke bestelling apart verkrijgbaar.

Al onze lampen zijn via de website te bestellen, ze worden met de uiterste zorg geleverd waarna jij nog twee weken de tijd hebt om de sfeer van de lamp in jouw huis te proeven. Het lijkt ons sterk maar mocht het toch niet bevallen dan mag de bestelling uiteraard retour. Met een lamp van Relight draag je bij aan een beter milieu, maar belangrijker nog, je draagt bij aan een betere sfeer in je eigen huis.

Onze bestsellers

Nieuwe collecties