Unieke lampen van Relight

Een lamp is toch vaak de enige manier om je plafond mee te versieren. En hoewel er tal van lampen op de markt zijn, willen veel mensen toch graag een unieke lamp om hun hus helemaal mee af te maken. Bij Relight vinden we authenticiteit en duurzaamheid heel erg belangrijk. Daarom zijn wij een aantal jaren geleden gestart met het produceren van lampen van karton. Het mooie van karton is namelijk dat het een stevig, duurzaam en makkelijk te bewerken materiaal is. En belangrijker nog, alle producten die in onze fabriek gemaakt worden zijn 100% unieke lampen.

In onze Nederlandse fabriek worden stapels karton binnengebracht. Vervolgens snijden we er met onze speciale lasersnijmachine kleinere vormen van. Onze mensen gebruiken deze vormen vervolgens om een unieke lamp van te maken en plakken de verschillende vormen aan elkaar. Zo rollen er dus alleen maar unieke lampen van onze band af en weet je zeker dat de lamp die bij jouw in de woonkamer hangt, nergens anders te vinden is.

Wil je nog een stapje verder gaan en heb je zelf een te gek idee voor een ontwerp van een lamp, dan bieden wij ook de mogelijkheid om die door ons te laten produceren. Wij zullen je waar nodig adviseren en ondersteunen, zodat jouw eigen creatie ook aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet. Op onze website vind je al onze collecties lampen, hier kun je ze heel eenvoudig bestellen maar uiteraard ook inspiratie opdoen voor je eigen ontwerp. Ook voor vragen kun je op onze website terecht.

Onze bestsellers

Nieuwe collecties