Een verlichtingsplan door Relight

Veel mensen denken niet over verlichting na als ze hun huis of nieuwe kantoorpand inrichten. Vaak wordt er veel aandacht besteed aan het kiezen van de kleur voor de muur, de meubels en andere accessoires. Een belangrijk ding wordt helaas vaak over het hoofd gezien: het verlichtingsplan. En dat terwijl verlichting wel degelijk een verschil in je interieur kan maken.

Zorg er dus altijd voor dat je een verlichtingsplan maakt. Lampen van Relight kun je voor elke soort verlichting toepassen. Onze verschillende modellen kun bijvoorbeeld als functioneel licht maar ook als sfeerverlichting toepassen in jouw verlichtingsplan van bijvoorbeeld je winkel. Onze lampen zijn gemaakt van 100% gerecycled karton en juist door een aantal van onze lampen goed te combineren ontstaan er bijzondere verlichtingsplannen.

Doordat we bij Relight met een speciale snijtechniek het karton voor de lampen snijden, zijn er tal van opties wat betreft het design van de lamp. Onze ontwerpers zijn elke dag druk met het ontwerpen van nieuwe lampen. Maar wij vinden de inbreng van onze klanten zo belangrijk dat we ook de optie bieden om met onze ontwerpers mee te denken. Tenslotte weet jij het beste wat er past in het verlichtingsplan van jouw winkel.

Naast de mogelijkheid tot zelf ontwerpen hebben onze lampen ook nog andere voordelen. Doordat karton een stevig en ecologisch verantwoord materiaal is, kun jij een prachtig stukje design aan de muur hebben voor een hele vriendelijke prijs. Daarnaast draag je ook nog eens bij aan het milieu met onze duurzame verlichting. Kijk op onze website voor meer informatie over onze lampen en verlichtingsplannen.

Onze bestsellers

Nieuwe collecties